Rólam


Sziasztok!


Hoksza-Kovács Katalin vagyok, sokaknak Malvin.

Köszönöm, hogy ellátogattatok az oldalamra! Gondolom azért kattintottatok ide hogy többet megtudjatok rólam.
31 lettem idén (durva) és a felesége vagyok egy hasonlóan kicsit őrült embernek mint amilyen én is vagyok. A csodás Budapesten élünk hiperaktív vizsla kutyánkkal Maggie-vel.
Szenvedélyesen szeretem a mindennapi életet gyönyörű és érdekes módon megörökíteni, olyan képeket készíteni, amelyek egy történetet, egy személyiséget, egy kapcsolatot, egy érzést fednek fel. Célom, hogy esztétikusan megemlékezzem azokról a nyers, őszinte pillanatokról – azokról az élettörténetekről, amelyek valóban tükröznek Téged, és a csodálatos köteléket közted és aközött amit szeretsz csinálni, és akivel szereted együtt megélni az életet!
Fotózni 2014 márciusában kezdtem, amikor is megvettem első masinámat egy Canon 20D személyében. Ekkoriban csak saját kedvtelésemre készítettem képeket, de már akkor az ember volt a kedvenc témám. 2016-ban jött el a változás, megérett bennem hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a fotózással. Ez egy technikai váltást vont maga után, valamint rengeteg gyakorlást és önfejlesztést. Mostanra pedig a kép alkotás életem szerves részét képezi. Szeretem hogy kiélhetem a kreativitásomat és ezzel örömet szerezhetek másoknak. És idén 2019-ben megszereztem a fotográfus végzettséget, mely egy új fejezetet nyitott az életemben.

 

Kontakt

email: malvin@malvin.hu

instagram / youtube / facebook