Sziasztok!
Kovács Katalin vagyok, sokaknak Malvin.
Sokszor álltam neki leírni, hogy milyen is vagyok valójában, miért engem válassz, ha fotóst keresel, de nehéz az embernek saját magát jellemeznie. Nagy segítséget jelentett, amikor a fotós képzésen azt a feladatot kaptuk, hogy kérdezzük meg ismerőseinket, korábbi modelljeinket, hogy mit is gondolnak, mi tesz minket egyedivé mint fotóst.
Az elmondások alapján türelmes vagyok és nyitott a modelljeim elképzeléseire, de felkészülten, saját ötleteket is viszek a fotózásokra. És ami leginkább jellemez, hogy a bohém lazaságommal feloldom a gátlásokat, a feszengést és amellett hogy szuper képek készülnek, nem is érzik az ügyfelek hogy fotózáson vannak, mintsem inkább egy baráti beszélgetésen.
Fotózni 2014 márciusában kezdtem, amikor is megvettem első masinámat egy Canon 20D személyében. Ekkoriban csak saját kedvtelésemre készítettem képeket, de már akkor az ember volt a kedvenc témám. 2016-ban jött el a változás, megérett bennem hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a fotózással. Ez egy technikai váltást vont maga után, valamint rengeteg gyakorlást és önfejlesztést. Mostanra pedig a kép alkotás életem szerves részét képezi. Szeretem hogy kiélhetem a kreativitásomat és ezzel örömet szerezhetek másoknak.

 

Kontact

email: malvin@malvin.hu

instagram / youtube / facebook